in Pecq

Au Grenier des Coccinelles

“Au Grenier des Coccinelles”, ideaal gelegen in het hart van het platteland van Pecq, biedt een oase van rust voor iedereen die de drukte van het dagelijkse leven wil ontvluchten. Kom je voor de rust, om te wandelen, voor een huwelijk, in het kader van een zakenreis, voor familiezaken of zelfs omwille van een verhuizing? Het motto van de eigenaars is duidelijk: ze willen van elk verblijf een onvergetelijke ervaring maken.

Elk appartement, op hetzelfde adres, is charmant ingericht en verwelkomt je voor een memorabel verblijf in Picardisch Wallonië. De vier vakantieverblijven bieden plaats aan in totaal 24 personen, ideaal voor familiebijeenkomsten of uitjes met vrienden. De idyllische natuurlijke omgeving leent zich uitstekend om te wandelen, te fietsen of paard te rijden, en ligt dicht bij verschillende routes zoals het Ravel-netwerk, de Euro Vélo 5-route en de GR123. Dankzij de ideale ligging tussen Frankrijk, West-Henegouwen en Vlaanderen, op een boogscheut van Doornik, Kortrijk, Brugge en Rijsel, valt er altijd iets te beleven (activiteiten, bezoeken …).

In “Au Grenier des Coccinelles” telt elk detail om je beleving te verrijken en van je verblijf een unieke ervaring te maken. 

Gesproken talen

drapeau Duitsdrapeau Engelsdrapeau Fransdrapeau Nederlands

Ontvangcapaciteit :

  • Aantal personen: 2 (+2)
  • Aantal slaapkamers: 1

Tarief :

Zie website van de eigenaren